Venskabskamp: Iniesta spiller mod gammel fjende, da Barca slår Kobe Victory Ship 2-0

Comments · 168 Views

Mens de europæiske, sydamerikanske og asiatiske ligaer fortsætter, har Barça netop afsluttet deres ligafinale og er begyndt deres tur til Japan uden at stoppe for at møde det asiatiske hold Kobe Victory Ship i Tokyo, Japan.

La Liga-giganterne Barcelona og japanske Kobe Victory Ship spillede en venskabskamp i Tokyo, Japan, og af større interesse var Andrés Iniesta, som engang bar en FC Barcelona trøjer og spillede for Barcelona, men i dag repræsenterede japanske Kobe Victory Ship mod sin tidligere klub. Det var en intens kamp, så lad os gennemgå den! I det 16. minut sendte den unge Pablo Torre et lige skud ind foran feltet, som blev mødt af en fremadstormende Frank Casey, der skubbede et lavt skud ind i det lange hjørne og gav Barca en 1-0 føring over Kobe Katsushima. Efter 19 minutter kom Eric Garcia forbi en forsvarsspiller og scorede med et voldsomt hovedstød, så Barca førte 2-0 over Kobe. Kampen endte med en 2-0-sejr til Barcelona over Kobe Katsushima.

Tillykke til Barcelona med sejren. Det var en venskabskamp, men en chance for Iniesta og hans gamle venner til at mødes, og et godt sidste minde for fansene af Barcas bedste Dream Three. Selv om Iniesta har forladt Barca, vil hans billige god kvalitet fodboldtrøje altid være i fansenes hjerter.