Lionel Messis debut: Afgørende mål løfter Miami International over Cruz Azul

Comments · 521 Views

Lionel Messis debut for Miami International fik endelig en ende, og vi ønsker Messi tillykke med den sene sejrsscoring, der sikrede sejren til "Pink Army". Messi fik sin debut for Miami International mod Cruz Azul i går, og Miami slog Cruz Azul 2-1.

Med 54 minutter tilbage af kampen løftede dommeren sit kort, og Miami International bad om en udskiftning. Så var det endelig Messi og Busquets tur til at debutere. Messi, som lige var kommet på banen, erobrede hurtigt bolden og spillede den til Miami Internationals nr. 2, men desværre missede nr. 2 Yedlin chancen for at skyde. Cruz Azuls forsvarere var kloge og forsvarede adskillige bolde mod Messi gennem hele kampen.

Det var først i kampens 94. minut, at Miami International fik et frispark foran mål, og Messi skød direkte på mål og hjalp Miami International med at få et point. Messi gennemblødte sin lyserøde Miami International-trøje nr. 10 med sved under hele kampen, og endte med at slå Cruz Azul for at afslutte sin debut.

I slutningen af kampen gik fansene amok, og mandlige fans tog Inter Miami CF Messi 10 Fodboldtrøjer af og viftede med den i hænderne for at fejre det historiske øjeblik. Messi selv løb direkte til siden af stadion, og små fans omfavnede hinanden, mens Beckham også sad blandt publikum for holdet, Messi glad.

Lionel Messis "Ballon d'Or" var tro mod sit navn, og han hjalp Miami International til sejr, så snart han trådte ind på banen. Vi vil gerne lykønske Miami International og Messi og Busquets med deres debut som nye spillere på holdet.

Fans, der kan lide Messi Miami International-trøjen, kan klikke ind på vores hjemmeside! Her er de billige god kvalitet fodboldtrøje, du ønsker.