Senators kommer til kort mot Blue Jackets, faller ett poeng i tap

Comments · 165 Views

I Ottawa Senators' kamp mot Columbus Blue Jackets klarte Marchenko å score 16 sekunder med sitt fremragende spill for å sette opp seieren. Til tross for at DeBricart scoret for Senators, klarte de ikke å overvinne underskuddet og falt til Blue Jackets 4-3.

Senators startet kampen veldig bra, med Johnson som brøt gjennom for å score 2:41 i første periode for å gjøre det 1-0 og legge presset på rivalene Columbus Blue Jackets. NHL drakter norge Umiddelbart etter starten av andre periode ledet Gambrelli et comeback, uten å gi Senators ledelsen, og klarte å binde spillet til 1-1 klokka 4:00, til jubel fra publikum. Konkurransen var veldig tett og full av fyrverkeri før Robinson brøt gjennom og fant en angripende mulighet til å score et mål fra venstre side for å holde stillingen foran. For ikke å bli overgått, utlignet Castellicci til 2-2 etter 9:26, og det var litt av en kamp på dette tidspunktet, med banen som endret seg så raskt at det var vanskelig å forutsi hvem som ville vinne før siste sekund. De neste målene ble scoret av begge lagene, og selv om Senators fikk en god start, tippet vektskålen til fordel for Blue Jackets, som til slutt slo Senators 4-3.

Bemerkelsesverdig var to assists fra Gaudreau i en Columbus Blue Jackets drakter, som hjalp Eric Robinson og Kent Johnson med å score mål for Blue Jackets, og Jon Gillies gjorde sin 24. redning i sin NHL-debut så langt 28. april 2022.

Når vi ser tilbake på hele kampen, jobbet begge lagene perfekt sammen for å stille opp, og forhåpentligvis vil de ha enda bedre spill i fremtidige kamper og presentere publikum med flere spennende spill.