Champions League åttendedelsfinalen: Bayern München slår Lazio 3-0

Comments · 122 Views

I den nylig avsluttede andre runden av åttendedelsfinalen i Champions League, var en av kampene som var sterkt etterlengtet Bayern München som vert møtte Lazio. Til slutt vant de med en imponerende 3-0 seier over Lazio, og med en total score på 3-1, sikret de seg en plass i kvartfinalen puma fotballsko.

Det første målet i denne kampen kom i det 39. minutt da Bayern-spillerne startet en samspilt pasningssekvens, og til slutt headet Harry Kane ballen i mål til tross for å falle, og hjalp laget til å ta ledelsen med 1-0. Det andre målet kom i det 45. minutt like før pause, da Thomas Müller scoret med et hodestøt og utvidet Bayerns ledelse til 2-0 ved pause, og Lazio ville møte enda større press i andre omgang. Det tredje målet kom i det 66. minutt da Bayern-spillerens skudd ble blokkert av Lazio-keeperen, og ballen spratt ut til Harry Kane som fulgte opp med et skudd og scoret sitt andre mål for å gi Bayern en 3-0 ledelse. Bayern gjorde også en fremragende jobb defensivt og ga ikke Lazio noen sjanser til å score gjennom hele kampen, og sikret en komfortabel seier.

Etter å ha nådd kvartfinalen denne gangen, billige fotballsko kan det sies at Bayern har nådd kvartfinalen 12 ganger i de siste 13 sesongene av Champions League. De har tidligere vunnet Champions League 6 ganger, selv om det har vært relativt sjeldent de siste årene. Det er imidlertid store forhåpninger om at de kan vinne i år, og Harry Kane trenger også en mesterskapstittel for å styrke sitt rykte. De kommende kampene blir derfor svært spennende å følge med på.

Den mest fremtredende spilleren i denne kampen var naturligvis Harry Kane, og Bayerns hovedtrener hadde uttrykt en sterk vilje til å vinne før kampen, selv om han ble så begeistret at han skadet tærne sine. Til slutt var han veldig tilfreds med resultatet.